fbpx

Szerződési Feltételek

A www.nanabistro.hu webáruház üzemeltetője a NANA Bisztro KFT.

 1. A Nana a megrendelés megérkezését elektronikus úton legkésőbb 5 percen belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a megérkezettnek, amikor a NANA bistro, és a Megrendelő számára is egyaránt hozzáférhetővé válik. Amennyiben visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 5 percen belül nem érkezik, Megrendelő a +36 (30) 341 7868 ügyfélszolgálati telefonszámon érdeklődhet megrendelésének állapotáról.
 2. A kiszállítás átlagosan a megrendelés visszaigazolását követő 60 percen belül történik, azonban a Felhasználó a megrendelés napján előre megjelölt időpontra is kérheti a kiszállítást. Étel házhozszállítás esetén a feladott megrendelés nem mondható le. Kivételt képez ez alól, amennyiben Megrendelő a lemondást a rendelés feladásától számított 5 percen belül a +36 (30) 341 7868 ügyfélszolgálati telefonszámon jelzi.
 3. Az adatbeviteli hibák megrendelés feladását megelőző azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:
 • a “Kosár” tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető.
 • a személyes adatok bármikor változtathatóak.
 1. A megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a NANA bistor nem iktatja, a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.

PROBLÉMÁK, REKLAMÁCIÓ

A megrendelés teljesítésével kapcsolatos bármely problémát, reklamációt a Megrendelő az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken tudja jelezni:


Cégnév: NANA Bistro Kft.

Postai cím: 1094 Budapest Ferenc tér 5. 3. emelet 32.

Webcím: www.nanabistro.hu

Adószám: 25802658

Ügyfélszolgálat: + 36 (30) 341 7868
E-mail: nanabistro@gmail.com

AZ ELEKTRONIKUS SZERZŐDÉSKÖTÉS LÉPÉSEI

 1. A nanabsitro.hu oldalon található webáruházba a Megrendelő köteles a rendeléshez szükséges adatokat a valóságnak megfelelően megadni.

  2. A megrendelni kívánt termék(ek) kiválasztása. Az elektronikus szerződés tárgyát a kiválasztott termék(ek) képzi(k). Vételárak a termékek mellett kerülnek feltüntetésre, melyek tartalmazzák az általános forgalmi adót külön tételként a csomagolást, illetve a címnek megfelelő mértékű szállítási díjat. A termékekről feltüntetett képek helyenként illusztrációk.

 2. Belépés a pénztárhoz, a fizetési mód és eszköz kiválasztása, rendelés elküldése.
 3. A NANA bistro a megrendelés megérkezését elektronikus úton legkésőbb 5 percen belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a megérkezettnek, amikor a Nana bistro, és a Megrendelő számára is egyaránt hozzáférhetővé válik. Amennyiben visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 5 percen belül nem érkezik, Megrendelő a +36 (30) 341 7868 ügyfélszolgálati telefonszámon érdeklődhet megrendelésének állapotáról.
 4. A kiszállítás átlagosan a megrendelés visszaigazolását követő 60 percen belül történik, azonban a Felhasználó a megrendelés napján előre megjelölt időpontra is kérheti a kiszállítást. Étel házhozszállítás esetén a feladott megrendelés nem mondható le. Kivételt képez ez alól, amennyiben Megrendelő a lemondást a rendelés feladásától számított 5 percen belül a +36 (30) 341 7868 ügyfélszolgálati telefonszámon jelzi.

 5. Az adatbeviteli hibák megrendelés feladását megelőző azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:
 • a “Kosár” tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető.
 • a személyes adatok bármikor változtathatóak.

 1. A megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a FoodForYou nem iktatja, a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.


PROBLÉMÁK, REKLAMÁCIÓ


A megrendelés teljesítésével kapcsolatos bármely problémát, reklamációt a Megrendelő az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken tudja jelezni:


Telefonon:  +36 (30) 341 7868
Email-ben: nanabistro@gmail.com

 

A változtatás jogát fenntartjuk.

Az áraink forintban értendőek és tartalmazzák a mindenkori áfát!

Az allergénekről érdeklődjön telefonon keresztül.

Szállítási költség: 390 Ft